Огледало узрока

view post

Advertisements

11 comments

  1. Хвала, Тања! 🙂
   Имаш ли неку конструктивну критику да ми упутиш као експерт за књижевност? Очајнички ми треба квалитетан feedback.

   Like

   1. E slušaj – nemoj to “ekspert za književnost”. 🙂 Jesam završila Svetsku, ali pravi rad počinje tek nakon fakulteta, i tek onda vidiš da si dobio tek temelj. Taj rad posle, tek on postaje sladak, ali sa dozom pelina jer shvataš da što više znaš, znaš zapravo sve manje, a ipak osećaš kako se negde sve to dodiruje suštinama. Ne umem drugačije da objasnim. Vidi, komentarisala sam samo ono što sam ozbiljnije pročitala. Aj daj mi malo vremena.
    Inače, ono što me je beskrajno iznenadilo večeras jeste što sam malo negde zazirala da ti ostavim komentare, prosto nisam bila sigurna koliko si otvoren za to, i otvoren uopšte. Eto, ovo bejah dužna da kažem. 🙂

    Like

   2. То сам и ја приметио када је биологија у питању, с тим што се ту ради о чињеницама које се меморишу и неизоставно заборављају, природне науке су сувопарне за разлику од књижевних (које свој фокус налазе у делима свевременских мисли).
    Немогуће је све сазнати, то је природно.
    Иако мизантроп, учим да се не заваравам и да пронађем и поправим све што у мом стваралаштву не ваља. Уосталом, коментари су и због тога омогућени.

    Like

   3. Komentari su neophodni, ukoliko postoji jasna svest o tome zašto objavljujemo ovde. Komentari su razmena misli, iskustava, neka vrsta pričanja. Potrebni su, makar i ne prijali ponekad, ako su dati sa dobrom namerom.

    Liked by 1 person

   4. И мало конструктивне критике, сугестија… Неизмерно ми је драго када неко изрази допадање, али на томе се све завршава, опет ја морам сам да утабам прогрес.

    Like

   5. Pa to i jeste problem. Sjajno, divno i lajk. Ne, meni to nije dovoljno, tačnije – nije ono što iočekujem. Ali, pazi, neko naprosto tako izražava stav, pa uzmeš i to u obzir 🙂

    Liked by 1 person

   6. Тачно! Нису ми јасни они који не разумеју српски, а оставе ми ‘лајк’. Лицемерна стратегија.

    Like

   7. Ja се у то нисам ни упуштао. Ако се већ неко појави, онда осећам обавезу да погледам и ја његов рад, али ако не сматрам да је добар, лајк неће добити сигурно.
    Пре тебе сам само Oloriel пратио, њене песме су перфектне, оличење савремене поезије, али по мом укусу.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s