About

Artistic Areligious (Asocial) Asexual Altar 

of reverend Osore Misanthrope (aka Osore Macabre)

Osore Macabre (2)

taken on the 18th of March, 2014 (visible hand is mine)


Explanation for those who like to interpret this in a wrong way: Areligious is from religious atheist which means I don’t belong to any religious organization, institution or anything connected with dogma. I reject everything besides from my own hypotheses and believes in possibilities based on pure meditation (read: philosophical thinking).


Из бележака Пречасног Мизантропа:

Највредније стваралаштво је уметничко, а уједно и једина ствар коју код себе неприкосновено и нескромно вреднујем. Уметник који не обожава своја дела (а тиме и себе, јер он је уметност) није истински уметник. (Пажња! Не говорим о нарцисима јер такви одиста мисле да су без мана и не увиђају их чак ни у својим старим радовима чији квалитет би требало да су одавно надишли.)

На овом блогу су невидљиве неке позитиве моје личности приметне уживо, а финоћу радова облаче и мраче за многе екстремни фото и аудио садржаји; ЗАТО је ово место само за посебне, најпре спријатељене са underground black metal и готичком естетиком, а тек онда спремне за пријем и обраду комплексне књижевности иза које се филозофира чекићем.

Advertisements