About

Artistic Areligious (Asocial) Asexual Altar of reverend Osore Misanthrope (aka Osore Macabre)

imageedit_31_6565324008


Explanation for those who like to interpret this in a wrong way: Areligious is from religious atheist which means I don’t belong to any religious organization, institution or anything connected with dogma. I reject everything besides from my own hypotheses and believes in possibilities based on pure meditation (read: philosophical thinking).


Из бележака Пречасног Мизантропа:

Највредније стваралаштво је уметничко, а уједно и једина ствар коју код себе неприкосновено и нескромно вреднујем. Уметник који не обожава своја дела (а тиме и себе, јер он је уметност) није истински уметник. (Пажња! Не говорим о нарцисима јер такви одиста мисле да су без мана и не увиђају их чак ни у својим старим радовима чији квалитет би требало да су одавно надишли.)

На овом блогу су невидљиве неке позитиве моје личности приметне уживо, а финоћу радова облаче и мраче за многе екстремни фото и аудио садржаји; ЗАТО је ово место само за посебне, најпре спријатељене са underground black metal и готичком естетиком, а тек онда спремне за пријем и обраду комплексне књижевности иза које се филозофира чекићем.


Interesting to know…

Osore Misanthrope has always been straight edge and holds a Bachelor’s degree in biology (module: molecular biology and physiology).

Advertisements